28. nov. 2011

Pepperkagehus


Hvert år - de sidste ca  32 har jeg bagt 1 pepperkakehus. Duften af pepperkakehus - hørte liksom juleforberedelserne til.
De sidste år er det blevet 2, så 3 - så 4 og i år bliver det 6 pepperkakehus som skal bakes...    Men de blir litt mindre i størrelsen enn for 30 år siden.  Jeg har konstruert et fint lite hus som minner om det her over...
Nu er dejen lavet - den skal hvile til i morgen - hvor jeg går i gang med at bage alle delene.


Vore 6 børnebørn kommer alle sammen på lørdag - så skal husene samles og pyntes.  Det er mest det med pynten som er spændende - der er rigeligt med slik,  i alle afskygninger til 6 huse.
***
Jeg glæder mig nu aller mest til at komme i gang med en ny ikon - den bliver 30 x 40 cm og det bliver (ikke overraskende) Maria Eleousa.  Der skal laves en tegning af ikonen jeg vælger - jeg har ikke et forlæg som er stort nok.

Jeg skal lige spidse min blyant - så går jeg i gang....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!