8. nov. 2011

Mirakelkort nr. 4Alle  tanker som gør mig urolig vil jeg lægge bag mig, nu vil jeg aldrig mere føle frygt. Det er mit valg.Derfor er det heller ikke nødvendigt at forsvare sig.  Jeg står nu fuldstændig sikker i min forsvarsløshed, som er en styrke og ikke kan angribes. 
Sig til dig selv hver gang du føler dig truet i dag:

I min usårlighed ligger min sikkerhed.


***
Vi skal lære at se alle nye situationer, ethvert nyt møde med nye øjne.  Vor opfattelse som den nu er, er så farvet af fortiden at vi ikke evner at se det, der sker lige nu og her uden forvrængninger og begrænsninger.

Når vi er villige til at se tingene på en ny måde, kan vi begynde at undersøge hvem vi tror vi er, for dermed at opnå en ny og dybere følelse af vor virkelige identitet.
En glæde og fred som ikke er afhængig af noget eller nogen uden for dig selv – det er ægte frelse.

”Frelse er at være den du er, at føle glæden ved Væren, der ikke er afhængig af noget udenfor dig selv.” (Eckhart Tolle) Fred i dit, mit og alles hjerter,
Anne-Marie
***

Ingen kommentarer: