22. nov. 2011

Livet flyder stille


Sådan er min fornemmelse for tiden - at jeg lader mig flyde stille med livet. Jeg har nogle få faste aftaler - ellers gør jeg som jeg "kommer til" - eller fornemmer jeg mildt bliver trukket mod.  Tænker ikke så meget, men bare GØR.
Jeg befinder mig et sted i mit liv, hvor jeg har forstået at jeg hele tiden har et valg.  Jeg har nu valgt denne del af mit liv.  Et liv uden fast arbejde eller indkomst, og et liv som giver mig friheden til netop at flyde med det. Og hver dag har jeg også et valg, hver time og hvert minut har jeg et valg.  Et valg om at være stille i mit sind.  Meget af tiden går med at male ikoner, og undervise i ikonmaling.  Flere perioder hver dag går med at læse i Et Kursus i Mirakler eller bøger som er relateret til den på den ene eller anden måde.
En del har ændret sig på det sidste - har ikke været så meget i naturen som jeg plejer - jeg mangler Fiffis selskab.Det er en overgang.
Og en del af min tid går så også med at skrive på denne blog eller opdatere mine hjemmesider.
Alt sammen med glæde og lethed. Så går jeg fra det ene til det andet - venter på at en farve skal tørre, læser lidt, drikker en kop the, laver et blogindlæg...

"To have a goal to finish the Course is not a very good goal today—it’s not a very good goal on any day. The goal needs to be the practice of what the Course is teaching. And the Course is teaching to stop doing what doesn’t work and start doing what does work. Instead of speaking for yourself, you shut up and in the silence you ask, “Father, what is the truth here?” and then you listen. And you have the intent of not wanting to act until you’ve heard, this is the way you exchange the dream for reality." Raj, per Paul Tuttle.

Tak kære Gud for mit liv.

2 kommentarer:

Ilse Aranti sagde ...

Kære ven!

Det lyder meget som mit liv for tiden. Også jeg flyder i og med livet, og med hvad der skal gøres.

Jeg flyder mellem at læse i Kurset, i Magtudredningen og i Peter Bastians bog Mesterlære indimellem mit arbejde i det kreative værksted med mit lampeprojekt og starten på endnu et bogprojekt ... jeg flyder fra det ene til det andet til det tredje, frem og tilbage, som det nu er.

Og indimellem giver jeg slip på det hele for at gå en lang tur langs havet og gennem skoven og efterlader mobilen derhjemme, når jeg bare skal være alene og ikke tage fotos.

Jeg prøver at være stille, lytte og gøre det, som skal gøres ... lige nu og her ... og bare være i og med det.

Alting går således let og ubesværet i glæde og fred.

Tak for at livet er sådan, og for at vi kan dele det.

Jeannine Lyngsvåg sagde ...

herrlig å lese, kjenner denne gode flyten!!!

takk for du deler <3<3<3