4. nov. 2011

Mirakelkort nr. 3


At give og modtage er ét, og må hænge sammen.  Jeg modtager kun det jeg giver.  Dette er sandt i alle situationer og i alle forhold i mit liv.  Da jeg ønsker at modtage fred og kærlighed hele denne dag, vil jeg - for mig selv eller direkte til alle jeg møder - sige:

  Jeg giver dig fred og kærlighed og jeg accepterer kærlighed og fred for mig selv.

***

Dette er et lille kursus på 20 kort/dage, som forbereder dig på at lære at skabe fred i dit sind, og helbrede  forholdet til dine medmennesker. Al inspiration er hentet fra bogen "Et Kursus i Mirakler"
Mange af os har hele livet ledt efter noget som giver livet mening,  eller vi har prøvet at forberede os på fremtiden og altid ”glædet os” til noget som skulle komme. Vi har sikkert også prøvet på og håbet på at f.eks. vor partner skulle ændre sig til det vi havde brug for, således at vi kunne blive lykkelige.
Et Kursus i Mirakler lærer os at lykken, glæden og den ultimative kærlighed findes inden i os selv.  Et sted vi ikke lige havde tænkt os at lede…

Kærligste hilsner
Anne-Marie

Ingen kommentarer: