21. nov. 2011

Finale - Maria Magdalena


Dagen er gået med at gøre Maria Magdalena næsten færdig.  Havde lidt problemer med at finde den rigtige baggrundsfarve - det blev til sidst en blanding af hvid tilsat kadmiumorange, ultramarinblå og kromoxydgrøn. Det er også de farver jeg har brugt på kanten - dog tilsat lidt mere blåt.
Og ja, jeg kan godt se den ikke er perfekt - den er ikke placeret helt på midten f.eks. Men jeg husker mig selv på at det er håndarbejd - og som sådan ikke kan være 100% perfekt...
Men jeg er rigtig glad for den - og nyder dens selskab indtil den skal ud på rejse.
***

3 kommentarer:

Ilse Aranti sagde ...

Intet er perfekt i denne verden.

You know :-)

Anne-Marie sagde ...

Nåh nej - det er jo også det...

Jeannine Lyngsvåg sagde ...

jeg liker disse farger og hennes uttrykk i ansikt!! veldig!!!