21. nov. 2011

En ny dag


Dette er en af  mine favorit ikoner.  Den viser mig en af mine opgaver - nemlig at observere mine tanker.
Jeg har været alt for overbærende overfor mine tanker.  De kan køre afsted med mig som en raket, hvis jeg ikke standser  op. Tankerne kan "gøre" mig ked af det - eller glad, og alle nuancer mellem ked og glad.
Det er virkelig en aha oplevelse at finde ud af, at jeg faktisk selv bestemmer over mine tanker!  D.v.s. jeg bestemmer så også over min sindstilstand.
De små sorte djævle på ikonen repræsenterer mine tanker.  De prøver på at trække mig i alle retninger.  Helst nedad i det sorte hul i bunden af ikonen..  Der har jeg været - og det er ikke rart.  For at undgå en gentagelse er der kun et at gøre:  ikke at lade mig styre af  mine tanker. Jeg skal være den som styrer.
Jeg skal være den som går målrettet fremad -uden at lade mig hindre af de små sorte...
Og se, der er også et helt englekor som hepper på mig - og beder for mig.  Der står også en lille forsamling nede til højre og beder til at det hele må gå godt.
Og øverst til højre er der En som rækker sin hånd frem mod mig - og hjælper mig - altid.
Han hjælper også dig.
***
I dag forsætter mit arbejd med Maria Magdalena.  Jeg er nu i gang med baggrund og kant - og inskriptionerne skal også laves.  Det glæder jeg mig til at gå i gang med.  Hun skal være færdig til en lille udstilling på Tisvildeleje Strandhotel i december.

Fred i dit, mit og alles hjerter,
Anne-Marie

Ingen kommentarer: