11. nov. 2011

Jeg maler ikoner - og lytter til mit hjerte!


Arbejdede lidt videre med Maria Magdalena i dag.  Først havde jeg tænkt at vaske det hele væk igen.  Det bliver ikke helt som jeg havde tænkt.  Men - lod det være - jeg skal heller ikke bestemme det hele!
Hendes Maforion (kappe) ble ikke så transparent som jeg egentlig ville have den til - men det er ok.  Så lagde jeg nogle flere lag på ansigt og hænder, og formede det stykke stof hun holder flasken med.  Er sikker på det bliver godt til sidst.
Kan næsten ikke vente med at få hendes ansigt frem.
Det bliver først i morgen. 
I aften skal jeg til foredrag med astrolog Karl Åge Jensen fra Astrologihuset i København. 
Således beskrives dette foredrag: 
På vej mod Hjertets tidsalder 
"Vi skal nogle mellemstadier igennem, før vi kommer frem til de afgørende forhold for menneskeheden, nemlig brug af hjertet frem for hjernen. Men sejlene er sat, og vi ER på vej mod hjertets tidsalder, og vi oplever en turbulens så stor som nogensinde. Der foregår et opgør med gamle tænkemåder, og så er der naturligvis turbulens, mens dette vigtige overgangsstadium gennemleves."


Fred i alles hjerter,
Anne-Marie
***

Ingen kommentarer: