20. nov. 2011

Mirakelkort nr. 5

Alt det jeg ser  nu er preget og farvet af det jeg har oplevet i fortiden. Ved at give min fulde opmærksomhed til Nuet, fjerner jeg tiden og dermed lidelsen.  Jeg siger dette til mig selv hver gang jeg i dag er fanget i fortid eller fremtid:

Dette øjeblik er den eneste tid som findes.

***

Jeg har lavet ideen om tid, og bruger den til at forbinde fortiden med fremtiden, og dermed "glemmer" jeg nuet. Men lige der er min fejltagelse, for Gud er i dette NU. Nu er der hvor kærligheden bor. Nu er der hvor freden bor. Nu er NU.

Dette øjeblik er den eneste tid som findes" er et fantastisk mantra og hjælpemiddel.

Når jeg gentager denne sætning: Dette øjeblik er den eneste tid som findes, fjernes fortiden og viser mig at tanker om fremtiden er meningsløse og uden betydning.

Dette øjeblik er den eneste tid som findes. NU. Dette øjeblik er den eneste tid som findes. NU.
***
"Dette øjeblik er den eneste tid som findes" er lektion 308 i bogen Et Kursus i Mirakler.

Fred i dit, mit og alles hjerter,

Anne-Marie
***

Ingen kommentarer: