28. okt. 2011

Lyset for enden af tunnelen..
Det er bare en forestilling jeg har haft - at jeg går i mørket og på et tidspunkt - hvis jeg er heldig eller dygtig nok, når frem til enden af tunnellen og lyset.
Det er ikke rigtigt! Hvis jeg vælger det, kan jeg gå i lyset her og nu - nu i dag.
Og det vælger jeg.
Hvordan sier du?  Det gjør jeg ved ikke å la mine tanker henge i fortiden.  Og ikke la mine tanker være optatt av fremtiden.  Muligvis kommer tanker om fremtid og fortid.  Men jeg lar dem passere - gir dem ingen verdi - jeg gir dem til Helligånden. Jeg lar dem passere like lett som de kom.
Det er ingen grunn til å søke etter lyset et eller annet sted i fremtiden.
Du er selve lyset - du er det du søker etter - det er i dig - og i mig.
Hurra!!
I lys og kærlighed
Anne-Marie

Ingen kommentarer: