19. okt. 2011

Jeg er lige der jeg skal være


Så er jeg gået i gang med at male ansigter på de spejlvendte ikoner.  Selv om de bliver malet på samme tid, er der tydelig forskel på de to udtryk. Når dette er skrevet færdigt, går jeg ovenpå for at fortsætte mit arbejd.
Det er skønt at være glad.  Jeg er glad.  Glad for at jeg kan lave lige det jeg synes aller mest om.  Lige det som giver mig glæde.  Jeg er lige præcis på rette sted til rette tid.  Det kan der ikke herske nogen som helst tvivl om - siger jeg til mig selv... ja, og så til dig som læser det her.

Mit næste kursus i ikonmaling starter den 14. november.  Alt kursusmateriale er printet ud og klar til at blive sendt af sted.  Denne gang er det 4 forskellige ikoner som skal males.  "Normalt" maler alle den samme ikon. Men her skal  males Kristus Pantokrator, Forbønnens Maria, St. Katharina og Ærkeengelen Michael. 

Glæden kalder - de to venter ovenpå...

Knus
***

2 kommentarer:

Ragnhild Elisabeth sagde ...

Kjære deg ! Noe så vakkert ! Og ja, jeg ser at uttrykket er forskjellig, og det er spennende ! Du er super god. Så du jeg skrev på chatten at jeg må skynde meg med mine engler, slik at jeg kan male ikoner ! Klem til deg

Anonym sagde ...

Fint at blive inviteret indenfor i dit ikonværksted ... og også lidt indenfor i arbejdet med dine kurser.

Fortsat god fornøjelse og glæde.

Ilse