4. okt. 2011

De spejlvendte ikoner


I december er det 2 år siden jeg blev farmor til Frederikke og Mikkeline, som noget nyt i vor familie - tvillinger.  Så er der i alt 6 børnebørn. For en gave!
Jeg er nu gået i gang med tvillingernes julegave (tror jeg det bliver). 
Maria Eleousa, Barmhjertighedens Gudsmoder, i en højre- og en venstrevendt udgave.  Har aldrig prøvet at male to ikoner på en gang - det er interessant i sig selv.  Jeg kan allerede se flere forskelle i de to ikoner - det lader jeg bare ske - det er heller ikke eneggede tvillinger der er tale om :)
I dag går jeg i gang med det beste arbejde på en ikon, nemlig ansigterne.  Så får Maria liv, øjne som ser og en mund som smiler, bare en lille smule...

Jeg vender tilbage når ikonerne er ved at være færdige.


En dejlig fredfyldt morgen, solen skinner udenfor - og her inden i mig.

Kærlige hilsner
Anne-Marie

***


Ingen kommentarer: