22. okt. 2011

Guds fred er i mig NU!!Jeg lader lige ansigterne hvile lidt inden jeg fortsætter med dem... Maria til venstre er lidt for ked af det tror jeg.  Men så kunne jeg jo hygge mig med noget af det sjoveste, nemlig at brodere på kanten af maforion (kappen) og tunikaen (kjolen indenunder).  Nu mangler jeg kun at male smykkesten på, så må det visst være i orden.  Jeg tror jeg skal lægge guld på hele baggrunden - der er ikke plads til glorie på pladen, men det gør ikke noget.  Der er plads til inskriptionerne.
Cyklede en tur i skoven her i eftermiddag - fantastisk vejr, masser af sol  og en smuk og farverig efterårsskov.
 ***
I dag husker jeg at min glæde og fred ikke er noget som kommer en eller anden dag i fremtiden når jeg har gjort alt mit "tilgivelsesarbejd". Jeg kan vælge at se alt i kærlighed.  Det er noget jeg vælger NU!!!
Det er verdens største ego-trick at bilde mig ind at det er noget som tager tid, det er noget som sker i fremtiden, når jeg har gjort mig fortjent til det osv. osv.
Nej - det er noget jeg vælger NU.  Jeg er jo allerede perfekt - vi er alle allerede perfekte!!

Ingen kommentarer: