12. nov. 2012

Anyone can do it!!


Næste skridt: ren vegatarmad...
Nu er det snart alvor - i morgen er sidste dag vi drikker kaffe og spiser brød, mælkeprodukter og fisk.  De resterende dage inden vi skal afsted til KohChang står menyen kun på frugt og grønt, urtete og - vand.
I morgen tror jeg at jeg skal forkæle mig selv med en drik som den ovenfor her.  Det ser rigtigt godt ud.

Tankerne vil meget gerne kredse om de ting jeg IKKE spiser eller drikker...
Hvis jeg lod tankerne få frit spil, og det får de ind i mellem hvis jeg glemmer at det er Mig der bestemmer, så kan jeg godt synes det er noget rigtigt kedeligt noget jeg er i gang med.

Men - det er kun til at grine ad, for Jeg står fast - BOM fast.  Ikke så meget at snakke om. Jeg bestemmer over de tanker.

Det smukke ved det hele er at jeg har det så godt, jeg sover bedre end i  meeeeget lang tid, jeg er kry over at jeg kan få det her gennemført.  Jeg er kry over at jeg trods alt (!) har noget rygrad.  Jeg ved at jeg meget ofte tidligere har sagt at jeg ikke kan få tingene gennemført, det er for svært har jeg sagt til mig selv, ja så bliver det jo også svært! Det er slut nu - heldigvis.

Nu lader jeg ikke mig selv få noget valg.  Dette er bestemt og sådan bliver det.  Juhu - det er godt!!


Og så eeeelsker jeg druer.  Det får jeg spist rigtigt meget af - og så er der nogle der ved en hel masse om hvor sundt druer er.  Det kan jeg så vælge at tro på.


HVIS JEG KAN GENNEMFØRE DET HER  - KAN ALLE!

Anyone can do it!!

Ingen kommentarer: