11. dec. 2011

Tvillinger...og andre børnebørn


Dagen startet med at tage Veterantog fra Hillerød til Tisvildeleje - sammen med Pernille, Kajsa, Mynthe og tvillingerne Mikkeline og Frederikke.
Flot tur gennem Gribskov med det gamle tog...Frederikke (her nedenunder) var ikke særligt glad for julemanden som kom med pebernødder.
I Tisvildeleje på Birkepladsen fik vi købt to flotte juletræer, Kajsa og Mynthe fik en ridetur og Frederikke og Mikkeline fik kikket på kaniner, får og Luciaoptog.
Heldigvis tog det kun 5 minutter at komme hjem.  Frederikke og Mikkeline fik sig en velfortjent lur.
I eftermiddags har vi bare hygget os med at læse lidt og pigerne har leget meget med dukker.  Jeg fandt mine mavedansebælter frem og så har vi ellers løbet rundt i huset og "ringet" med de fine bælter...  God  træning!


Jeg var så optaget af at være sammen med børnebørnene, at jeg helt glemte jeg havde udstilling i Tisvildelejecafeen og at mine ikoner skulle være afhentet ved 16. tiden.  Det kom jeg først i tanke om når klokken var 17.00.  Så var det hele lukket og slukket.  Heldigvis havde en god veninde taget mine ikoner med hjem til sig.  Sådan er det når man ikke er helt tilstede - eller også var det fordi jeg var helt til stede...  Disse billeder blev taget efter middagsluren og viser to herlige børn - tvillinger og så helt forskellige - både af sind og udseende.  Smukke lysende små væsener er de.Stilheden var påtagende når alle var taget hjem - den er nu heller ikke dårlig.Og resten af dagen/aftenen skal jeg bruge på mig selv og min egen næsetip- og så tænker jeg jeg tar en tur i sauna - det var koldt og blæsende i Tisvildeleje i dag, og kroppen trænger til at blive varmet igennem. Jeg er heldig - jeg tænder for saunaen nu og takker for mit liv og for denne dejlige dag.
1 kommentar:

 1. Min kære ven!

  Hvor er du priviligeret, at du har alle disse dejlige børn og mennesker i dit liv med så megen kærlighed.

  Tak for at du deler dette med os andre.

  Knus
  Ilse

  SvarSlet

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!