21. dec. 2011

Årets korteste dag


Udsnit af  Maria Eleousa efter forlæg af Malin Dimov

Det meste af dagen i går arbejdede jeg videre på min nye ikon.  Birgitte var på besøg og malede videre på sin "Maria i forbøn" - den bliver så smuk...
Og jeg skulle tage stilling til Marias farver og er i grunnen overrasket over at det endte med at blive så meget gult - Erik mente jeg var i gang med i ikon som skulle til Sverige... Det er selvfølgelig en mulighed. :)
I dag vil jeg arbejde videre på ikonen - tøjet skal være nesten færdigt inden jeg kan gå i gang med ansigterne - (det er en regel jeg har lavet) det bedste til sidst.


I dag kan jeg glædes over at dette er årets korteste dag. Så vil lyset langsomt vendte tilbage. Det virker så lyst og fint  her til morgen, med et fint lag sne i græsset.  Det får mig til at tænke på Norge... Sandsynligvis kører vi til Signebøenfjellet mellem jul og nyttår. Så mange glæder!!
Det får mig til at tænke på det David Hawkins et sted skriver i "The Eye of the I": 


"Humanity  is in the process of being reborn, 
and the God of Joy is replacing the God of dread and fear".

***

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!