7. dec. 2011

I am determined to see things differently


Kort nr. 6


I dag vil jeg se alle ting

 på en ny mådeLad mig huske at mine reaktioner kun er bestemt af de beslutninger JEG træffer. Jeg vil træne mig selv i at beslutte at se mennesker og begivenheder med kærlighed i stedet for frygt. Hver gang jeg i dag føler den mindste uro eller frygt, siger jeg  til mig selv:


Jeg er fri til at vælge. I dag beslutter jeg mig for at se tingene på en ny måde.

***
From lesson 21 in A Course in Miracles.  
"I am determined to see things differently". 
Most of my life I have behaved as if I was a robot, that was reacting on what other people said or did.  Now I see, that my reactions are a result of the decisions I make.  I declare my own freedom by training my own power of decision, to see people with love in stead of fear.

I repeat the following everytime I today feel tempted to see with the eyes of fear:

I am free.  Today I am determined to see things differently.

***


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!