10. maj 2013

Maria i forbøn

 
  I dag har jeg begyndt på en ny Maria, i forbøn denne gang.  Alt er ryddet væk efter kurset som sluttede i går, og nu har jeg kun min egen næsetip at tænke på et stykke tid...

I dag har jeg, efter en lang pause, taget en herlig tur på mine rulleskøjter, havde helt glemt hvor glad jeg bliver i låget, af at suse  afsted! Og jeg var fornuftig at lytte til råd om at tage min cykelhjelm på... Det plejer jeg jo ikke bruge, men det er nok ikke så dumt. Vor lille vej er fyldt med småsten, efter regnskyllet forleden, de små sten kan godt finde vej ind i hjulene. Så ikke så meget fart ned ad bakken!

Har også kikket lidt på havens planter, med mine hænder. Nu er det blevet lidt overskyet igen, så kan jeg med god samvittighed nyde resten af dagen indenfor. Bare lave lidt af det som falder mig ind, skrive et blogindlæg f.eks.

En lille tur i haven lige nu.

Min telefon har jeg tabt på fliserne, den røg ud af st etui. Ikke så godt kamera i denne lille ipad.

Men en lille weekend hilsen blev det til!

Ingen kommentarer: