20. maj 2013

Den lykkelige drøm...

"De lykkelige drømmer som den Hellige Ånd bringer, er forskjellige fra verdens drømmer- der man bare kan drømme at man er våken. De drømmer som tilgivelsen lar sinnet oppfatte, medfører ikke noen annen form for søvn slik at drømmeren kan drømme en annen drøm. Hans lykkelige drømmer er budbærere om at sannheten bryter frem i sinnet.  De fører deg fra søvn til varsom oppvåkning, slik at drømmene forsvinner.  Og dermed helbreder de for alltid"

Et Kurs i Mirakler, leksjon 140. Bare frelsen kan sies å gjøre frisk.

Tilgivelse fjerner min skyld som gjør sykdom mulig. Det er virkelig helbredelse.
Jeg er ikke en kropp. Kroppen er i mitt sinn, og ikke omvendt.

Bare frelse kan sies å helbrede. I dag kommer helbredelsen til meg. Det er i dag adskillelsen slutter - og jeg husker hvem jeg er...i virkeligheten.

Jeg ber med tomme hender og oppløftet hjerte og med et sinn som lytter:

Bare frelsen kan sies å helbrede. Tal til oss, Fader, så at vi kan helbredes.


Ingen kommentarer: