12. apr. 2013

Pakket og klart


I morgen går turen igen til Norge - denne gang for at undervise i ikonmaling.
Det første kurs holdes i Halden og uken etter reiser jeg til Skien - er det 4. gang jeg holder kurs der mon?

Det er litt forunderlig å skulle holde kurs i Halden - min hjemby som jeg reiste fra i 1971...  Jeg har stort sett ingen kontakt hatt til byen siden, bortsett  fra min familie der.

 Å vende hjem - nærmest som en fremmed.  Men det er MIN by.

Nå er alt pakket og klart til avgang i morgen.  Det er mange ting som skal med - hele mit ikonmalerværksted er pakket ned, det fylder 3 store kasser.  OK, i en av kassene er det ikonplater - de har sin egen kasse.
Har jeg husket det hele mon? Lindetræsplater, guld, passer, farver, lim, forlæg, blandeskåle, Plaka, terpentin, æblecidereddik, shellakk, et par ikonbøker, pergamentpapir, pensler, træbroer, lamper.... noe mere ? Ja, 3  av mine egne ikoner skal med - 1 Maria som nå er helt færdig:


Og så Ærkeenglen Michael som er undervejs:


..og ærkeenglen Gabriel som skal males i Halden.:I Skien skal jeg en kveld også holde foredrag om ikonmaling i KFUK (eller M)  så jeg har også pakket projektor og laptop og forlengerledning...  Jeg tror jeg har det hele.

Så skal jeg bare pakke til  meg selv - litt tøy og sånn.

Åh, jeg hadde helt glemt min musikk - det er viktig - opp for å hente mine små højttalere som kan koples til min iphone hvor musikken ligger...

Nå er alt klart.

Og jeg gleder mig sånn!!

Det beste av alt er at jeg ikke behøver bekymre meg om noe. Dette vet jeg at jeg kan, og jeg vet jeg kan vise andre hvordan man skal gjøre.

Og så  husker jeg,  at jeg aldrig er alene. NOENSINDE.

Gud er med meg overalt  hvor jeg går.2 kommentarer:

Anonym sagde ...

That is a good tip especially to those new to the blogosphere.
Short but very precise information… Many thanks for
sharing this one. A must read post!

Feel free to visit my web-site rockstar landing page

RestaurantsBoston sagde ...

Great Blog !!!


skin care