8. apr. 2013

En perfekt dagDette var en sådan dag.
Alt var bare helt i orden.  Og det, selv om jeg vågnede meget tidligt.  Jeg stod op kl. 6.   Jeg elsker tidlige morgner - specielt når det er frivilligt :-)
Efter morgenbadet  tog jeg noget MEGET farverigt tøj på - pink og lilla...

Og så op ovenpå til min  morgenmeditation. Jeg starter som regel med at læse dagens lektion i Et Kursus i Mirakler som jeg igen i år vil gennemføre.  Det er nogle år siden sidst, og det er en perfekt måde for mig at starte dagen på.

I øjeblikket følger jeg også Deepak Chopras online 21 -dagers guidede meditationer. Hver meditation varer ca 15 minutter tror jeg og er et supert supplement til min egen...

Og så lavede jeg morgenmad i dag - med udsigt til et yrende fugleliv lige udenfor vinduet.  Her er underholdning helt gratis -


Jeg havde noget stof liggende - og syede mig en stribet T-shirt med halvlange ærmer.  Ved ikke hvor lang tid det tog - 1 times tid måske...

Så var det tid til at gå lidt udenfor - solen kaldte - og solsengen var kørt frem.  Herligt!  Bare ligge og læse og spise lidt vindruer...  uden en eneste bekymring i hele verden! 
Ind i mellem nåede jeg også at poste et par indlæg på G+, svare på nogle mails, bestille færgebillet Strømstad-Sandefjord og spille WF.

Og så faldt jeg lige lidt i søvn - men vågnede et kvarter før vort ugentlige EKIM møde.  Teen blev brygget og alt var klappet og klart til gæsterne kom.

Det er så befriende - de her 2 timer vi har hver uge. Befriende at kunne tale med andre som også læser og lever Et Kursus i Mirakler med alt hvad det indebærer. Det er en stor glæde at kunne dele tanker og erfaringer og at inspirere hinanden...

Vi starter med en  meditation og så er vi i øjeblikket i gang med at læse K.Wapnicks alle henvisninger om Helligånden... som altid,  krydret med vore egne oplevelser og en hel del latter og glæde.

Jeg kan ikke ønske mig mere. 

Tak kære Gud for denne herlige dag.


Ingen kommentarer: