4. jan. 2012

Ikonkursus...og min store MariaJeg arbejder videre med min store ikon  (ca. 30 x 40 cm)- og bruger membran teknikken som jeg har lært af Aidan Hart.  Alt bliver først malet i forskellige valører af grøn/sort, og så bliver der lagt tynde gennemsigtige lag af bundfarven ovenpå, og herefter starter arbejdet med at lysne og få frem folder og lysere partier......  en langsommelig og dyb proces.
Marias maforion er ikke helt færdig - og det er Jesusbarnets tøj heller ikke.  Det sidste laver jeg når ansigterne er ved at være færdige.  I dag skal jeg arbejde lidt mere med Marias udtryk, og barnets..
Baggrunden tænker jeg skal være mørk blå - muligvis.
Og så er kursusmateriale til det næste kursus som er fra 16.-19. januar sendt ud til deltagerne. Jeg glæder mig til et nyt kursus hvor 3 af de 4 deltagere har været hos mig før - og det bliver et glædeligt gensyn med Janet som kommer helt fra Freiburg..
Besøg min side om ikonmaling og oplysning om kurser: http://www.ikonmaling.dk
***
Nyd denne smukke video med ikoner af Malin Dimov - min næste lærer...


4 kommentarer:

Ragnhild Elisabeth sagde ...

Skal du på kurs hos ham ? De er fantastisk vakre.... Forsiktige !

Ragnhild Elisabeth sagde ...

Jeg skrev...Guddomlige !!! Ikke forsiktige !

Ragnhild Elisabeth sagde ...

Skal du på kurs hos ham ? De er fantastisk vakre.... Forsiktige !

Anne-Marie sagde ...

Tak Ragnhild - ja er de ikke fantastiske? Jeg arbejder på saken om å komme til ham i Bulgaria og få undervisning...