30. jan. 2012

Hvem er Guds lærere?

I morges ville jeg læse "Hvordan bør Guds lærer tilbringe dagen?" fra Håndbok for lærere i Et Kurs i Mirakler.
Det gjorde jeg.
Og i stilheden som fulgte fik jeg ideen til å lave en video nettop med det avsnit.
Men når jeg gik i gang viste det sig at det nok ikke var midt inne i bogen jeg skulle starte.  Så jeg begyndte forfra, med avsnit nr. 1 "Hvem er Guds Lærere?"  
Sådan har jeg tilbragt min dag.  Det er ganske længe siden jeg lavet min sidste video - så jeg brugte en del tid på at finde ut av hvordan det er jeg egentlig laver en video på denne måten.  Det lykkedes til sist - det tok en del tid - men den er godt brukt tænker jeg.
Min mening er nå med jævne mellemrum å gå hele håndboken igennem - det er stor lærdom i det...Her er det ferdige resultat.
Det var min dag
***
Tilbragt i glæde
*** 
 

Ingen kommentarer: