29. sep. 2011

Stop med at analysere mørket!
Er det ikke det vi alle vil?  Bare være glade - ikke have noen bekymringer.  Det ville være helt optimalt.  Det er det jeg er helt vild med i Et Kursus i Mirakler - den viser mig nemlig vejen til GLÆDE.   Det er jeg i gang med at lære.
En af de ting jeg er aller mest glad for i Et Kursus i Mirakler er at den fortæller mig at fortiden er ovre.  Alt hvad der er sket er forbi, de tanker jeg havde om mig selv i går, er gamle nyheder.  I dag er en helt ny dag og en ny begyndelse.
Jeg skal lære mig et helt nyt tankesystem, men for at det nye kan få plads må det gamle ud!  Jeg kan ikke ha hadefulde tanker sammen med kærlige - jeg bliver nødt til at vælge, og jeg kan vælge - jeg kan beslutte mig for det ene eller det andet.
Jeg skal vælge en ny måde at tænke om mig selv på.  Det kræver at jeg er ærlig og også modig, men det er det jeg vil.
Det er smertefuldt til tider, tænk på det er krop og sjæl som skal gennem en forandring.  Jeg holder til sidst op med at undertrykke smerte og sorg gennem mad, sprut, sex eller piller. Det er kun for at dulme smerte. Efterhånden kan jeg se smerte og sorg i øjnene,  tilgive fortiden en  gang for alle. 
Hvad så med fremtiden?  Jamen den er jo ikke kommet endnu - og ingen ved hvad den vil bringe.  Jeg vælger at lægge den i Guds hænder. Jeg vælger at lade tanker om fremtiden passere forbi.  Ingen har brug for bekymringer og frygt for fremtiden. Det gør min krop svag og syg og træt.
Nej, jeg vil vågne hver morgen og bestemme mig for glæde.  Minde mig selv om at jeg er perfekt akkurat sådan som jeg er. Perfekt som Gud skabte mig.
Mørket forsvinder når det er Himlens lys jeg kalder på.
Stop med at analysere mørket!Det er ikke nødvendig at blive ved med at analysere mørket - det vil forsvinde når lyset bliver tændt!


Fred i dit, mit og alles hjerter,
Anne-Marie

Ingen kommentarer: