4. sep. 2011

Kursus i ikonmaling                                              I morgen starter endnu et kursus i ikonmaling, denne gang hjemme i mit køkken.
Det begrænser antal deltagere - der er kun 4.
2 af dem skal male ikonen her til venstre - de to andre,  en Maria Eleousa.
Det er altid 4 fredfyldte dage hvor vi hver morgen starter med meditation og bøn.
Jeg får lejlighed til at lære ud det jeg selv kan, og det er en stor glæde.
Egentlig lidt underligt at jeg, som tidligere havde så svært ved at danne  relationer  overhovedet - nu inviterer vildt fremmede mennesker hjem i mit køkken.
Det kan jeg vist takke Et Kursus i Mirakler for - og alt det gode det har gjort for mig...at læse denne bog - og at være villig til at praktisere det den lærer mig; det har bragt mig et langt stykke på vejen.


Opgaven at gøre det hele klart til kurset,forberedelsen til de 4 dage, er vigtig for mig - alt skal være på plads, der er mange ting der skal til for at male en ikon.  Mit arbejdsbord flyttes ned i køkkenet faktisk.  Det er nu gjort. Velkommen !!


Fred i dit, mit og alles hjerter
Anne-Marie

Ingen kommentarer: