1. aug. 2019

Den nye skytsengel

Det var helt specielt glædeligt at få bestilling på en ny ikon- en dåbsikon som skal til Norge.
At få et lille billede af den lille fyr som skal have ikonen i dåbsgave, er simpelthen så stort.
Jeg prøver nu ikke at få det lille barn på armen til at ligne - men han er i tankerne.



Så enkelt livet er. Nu er der intet at bekymre sig om.  Jeg har bekymret mig nok, føler jeg.  Det fører INGEN vegne.  Jeg har till tider bekymret mig om vort nye hus og  byggeriet.  Arbejdet med fundamentet er endnu ikke afsluttet - det er jo ferietid og det mærkes.
Det jeg holder mig til, er at huset er lover færdigt i midten af november.  Jamen så er det jo det.  Hvad der sker og hvornår det sker er ikke i mine hænder - jeg kan tage det helt med ro og slippe alle bekymringer.

Jeg nyder at have al den tid i verden jeg kan ønske mig. Jeg har frihed til at vælge lige præcis det jeg ønsker at fylde min dag med - og det gør jeg så.

Dagen starter for tiden med en kort meditation som jeg finder i en app på min telefon "Daily Calm" akkurat passe til mig. Jeg har tid til at male, når jeg har lyst til det, tid til at gå ture med Anton.  Jeg kan vælge at gå i skoven, eller langs vandet.  Jeg kan vælge at kombinere de to.  En tur gennem skoven, ned til stejlepladsen, langs stranden til Helenekilde og så op ad Slugtvej, over banen og hjem til Aspevej.  Det tager ca. 1 time.  En dejlig tur som kan vandres begge veje.  Jeg har friheden til at vælge, alt efter vejr og vind.  SKØNT!!


Enkelte dage vælger jeg at starte med yoga på stranden her i Rågeleje, andre dage en tur til reformer træning.  I midten af august starter træningen i Studie 1A i Skærød igen, "effektiv træning" - virkelig effektivt! Det foregår hver fredag. Er vejret godt (ikke FOR godt) bliver der også tid til en runde på golfbanen, når jeg har lyst til det.  Jeg har det virkelig godt med at få rørt min krop tilstrækkeligt, den nyder det faktisk. Alle mine dele, arme og ben fungerer som de skal. :-) Hovedet ved jeg ikke helt, jeg husker ikke helt så godt - men pyt med det.  Godt jeg har min kalender på min iphone siger jeg bare!
Nåh, det var bare en kort opdatering som jeg havde lyst til at dele. 

Livet er godt - jeg lægger fremtiden i Guds hænder, det aller bedste sted den kan ligge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!