29. jul. 2019

Flyttedag - på nettet

For ca. 17 år siden var jeg på kursus i at lave min egen hjemmeside.  Dengang fantes der ikke wordpress, blogger og andre nemme skabeloner, så det hele skulle programmeres fra bunden, i et program som hed Notetab Light.  Det kom der en fin hjemmeside ud af synes jeg.  Den handlede om det at få brystkræft, om hvordan det påvirkede mig, om hvad jeg foretog mig, for at, som jeg tænkte, øge mine muligheder for at overleve. Og så syntes jeg det var smart at kunne henvise til min hjemmeside, og så behøvede jeg ikke at tale så meget om det.  Addressen var valton.dk.
Nu er denne hjemmeside gammel og tung.  Jeg har overhovedet ikke brug for den mere, den har tjent sit formål.  I øvrigt er det 3 år siden jeg har opdateret den, men den har stadig en hel del besøgende.
I mellemtiden har jeg lavet en blog om ikonmaling - en anden om lidt mere personlige ting, om hvordan jeg griber mit liv an.  Den havde adressen mirakelkursus.dk.

Nu er tiden inde til at rydde op i tingene, og give slip på alt det gamle som jeg ikke har brug for mere.  Det sker ved at jeg nu har slettet min hjemmeside om brystkræft, og så har mirakelkursus skiftet navn til valton.dk. Sådan - og ved du hvad?  Det føles helt fantastisk dejligt.

Vi er jo som bekendt ved at bygge nyt hus.Det er som om hele livet, på en vis starter helt forfra, på mange måder.  Der er blevet ryddet op i møbler og bøger, tingel og tangel, arvestykker fra min mor og fra Eriks mor, sportsrekvisitter, gammelt outdated golfudstyr, fiskegrej, dykkergrej, cykkeludstyr, ruulleskøjter, andre skøjter, skiudstyr til langrend og alpint, tennis- badminton og squashketchere - listen er i virkeligheden uendelig lang.  Tænk at få muligheden for at starte forfra.  Alt det der ikke mere er brug for, har vi givet slip på, noget er solgt og andet er givet væk eller kørt på lossepladsen.
Det bliver spændende at pakke vor container ud om nogle måneder, og se hvad der er tilbage! Jeg er sikker på at der stadig er nogle ting som alligevel ikke skal med ind i det nye hus.

Jeg tror det er virkelig befordrende, sådan at flytte nogle gange i livet, så vi ikke gror helt fast, det kan være en stor hjælp i at komme videre, og få fjernet de slør som fortiden danner for ens øjne.

I disse dage er vi hunde passere for Jakob og Birk, Antons fætre i Annisse Nord.  Her er helt perfekt at være i denne varme, ude på terrassen har vi en dejlig, sval swimmingpool vi hopper i, med jævne mellemrum.

Og jeg har så fået ordnet op i endnu et kapitel af mit liv, og jeg er tilfreds med forenklingen!

Tak for denne dejlige dag - og tak for mit liv.

2 kommentarer:

  1. Kæreste Anne-Marie! Hvor er det fint. Til lykke. Ja, en gang imellem må vi rydde op og rydde ud og viske tavlen helt ren, så vi kan begynde fra et nyt og rent sted. Jeg glæder mig så meget med dig over denne nye begyndelse, og glæder mig til fortsat at følge med både på nettet og i fysisk form. Kærlige tanker til dig fra mig Ilse

    SvarSlet

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!