17. jun. 2012

A wonderful feeling...


7 (af 8)  fantastiske mennesker - som jeg har fået lov til at vise - hvordan man kan male en ikon.  Jeg lyver hvis jeg siger det ikke var spor anstrengende - for det har det jo været, alle er så opsat på at få det aller, aller bedste ud af det de kan formå.  Og det optimale kom der ud af det!!!
Det er en fantastisk glæde at få lov til at beskæftige sig med det som fylder aller mest i mit liv. Glæden ved at male ikoner - og glæden ved at formidle ikonernes budskab - kærlighedens budskab.
Denne gang var temaet Maria Magdalena -  2 malere som valgte Kristus  Pantokrator og Kristi Tornekrone.

Her har vi Frank Robert - som malede sin første ikon - et fantastisk resultat - håber ikke det bliv er sidste gang Frank-Robert beskæftiger sig med ikonmaling!

Efter kusrset var færdig fredag eftermiddag - tog jeg færgen Sandefjord -Strømstad og kørte til vor hytte på Signebøenfjellet - og havde 1 døgn der med Erik inden vi rejste hjem.-
hytten var som forvandlet - der var kommet et ekstra vindue i vor "stue" - og masser af lys!!
..og nå er jeg hjemme i Tisvildeleje igjen.  Det er skønt at være hjemme!
Men - hvordan er det jeg har indrettet mig denne sommeren?  - Først Færøerne, så Skien, Norge -  og nu har jeg lidt over en uge - så rejser jeg til Larissa, Grækenland i 3 uger.  Det er det jeg har valgt.  Jeg bliver fuldstændig forpustet når jeg læser om det... Men - det ser ud til at gå meget godt - det flyder over i  hinanden - og virker til at være helt perfekt.
Nu skal jeg til at pakke min rygsæk,  ikke mange ting skal med på den næste rejse.  Min BOG, *Et Kursus i Mirakler, og så 3 pensler, str. 1,2 og 4 og muligvis en flad str. 10.  De fylder ikke meget!
Og ikke ret meget tøj, det bliver helt sikkert dejligt (!) varmt...  
Jeg ser så utroligt meget frem til at få eneundervisnig af en af grækenlands aller dygtigste ikonmalere - jeg er bare så heldig, jeg er!!!
Ja, det er sådan det er fat lige nu.  Jeg indser jeg er  heldig, mit liv fortoner sig lige præcis sådan som meningen er, og jeg følger bare med.
Mit liv er enkelt.
...og alt er såre godt.

I dyb taknemlighed for mit liv
kærlige tanker til alle,
Anne-Marie


Ingen kommentarer: