12. jun. 2012

Jeg har fundet min plads


 Igår startet et nyt kursus i Skien, denne gang i Ragnhilds Englehus.  En miniature af et "rigtigt" hus - med   en dejlig energi.  Kort sagt et perfekt sted til et kursus i ikonmaling.
For 3 dage siden kom en forkølelse snigende, og i går var den såre hals forsvundet, så var der kun snot tilbage.  Ikke helt optimalt tenkte jeg...følte mig ikke på toppen så at sige.
Men på forunderligste vis - når kurset var vel i gang - forsvandt alle tanker om forkølelse,  Den blev erstattet af denne herlige følelse af at være "hjemme" dvs. være lige på det rigtige sted på det rigtig tidspunkt og lave lige det jeg skulle lave.  Ikke en helt ukendt fornemmelse, men den havde jeg ikke aftenen inden, med ondt i halsen og snot som ikke ville ud. :)

Mit fokus havde flyttet sig så at sige, fra min egen næsetip (!) til mine kursister og Maria Magdalena og Kristus (emnerne for Kurset).
På at tidspunkt blev jeg fuldstændig overvældet af glæde og erkendelse af at være "hjemme", være i glæde og sikkerhed.
Hvorfor og hvorfra kom den følelse mon? Muligvis uinteressant, men et er sikkert: det giver mig en usvigelig vished og tro på at jeg er i gang med lige det jeg skal, på den  rigtige tid og på rette sted. Jeg har valgt ret.
Tak for vejledningen....


                                               
,,og forkølelsen? Tja - den får klare sig selv.

Ingen kommentarer: