20. aug. 2011

Om stilhedSå store kontraster der er i mit liv.
På Færøerne - ved Sandavagur i sommerhuset på Utí a Trød 
som du kan se her over, var der stille.  

Ingen mennesker, men to heste, en del får og en hare som kom forbi hver dag.  
Og så havet - det fantastiske hav - og vejret - som skiftet ustandseligt.

Mange, mange timer i stilhed.  Ingen radio eller fjernsyn,
 ingen aviser eller computer og intet internet.
Det var dejligt og meget stille!

Stilhed som jeg brugte til meditation og til læsning.
Og ofte også til ikke noget overhovedet!
Jeg bare var.
Var i det som var - uden ret mange tanker.
En meget livgivende stilhed og ro.
Som er med mig her når jeg er vendt tilbage 
til mit vante liv. 

Nu bliver Færøerne snart byttet ud med Norge og Signebøenfjellet.
Det er kantareltid!
Så er det ud i skoven!  


Dagens lektion 232:  
Jeg sier den til mig selv hver morgen og aften:
Be in my mind, my Father, when I wake, and shine on me throughout the day today Let every minute be a time in which I dwell with You. And let me not forget my hourly thanksgiving that You have remained with me, and always will be there to hear my call to You and answer me. As evening comes, let all my thoughts be still of You and of Your Love. And let me sleep sure of my safety, certain of Your care, and happily aware I am Your Son.
This is as every day should be Today, practice the end of fear. Have faith in Him Who is your Father. Trust all things to Him. Let Him reveal all things to you, and be you undismayed because you are His Son.

Fred i dit, mit og alles hjerter,
Anne-Marie 
***

Ingen kommentarer: