30. aug. 2011

Just do what you love...Tænk at det virkelig kan være så enkelt!! Jeg tror på det.  Jeg kan altid vælge.
Læste også lige Jette  Harthimmers blog http://jetteharthimmer.blogspot.com/2011/08/gr-det-du-er-bedst-til-og-kun-det.html  - hun skrev også  det samme i dag.


En påmindelse til mig som kommer flere steder fra.  Så må jeg jo heller lytte.  Og det gør jeg.  Men måske ikke så konstant?
Det er sådan at jeg jo ikke helt er klar over hvad som er bedst for mig, altid.  Men ved at lytte til min intuition, ved at lade tingene folde sig ud, og nærmest selv vise mig vej og ved at jeg lytter - så går det aldrig galt.


Det jeg foretager mig i mit liv skal være enkelt.  Det skal gå greit. Jeg skal aldri kjempe som en gal for at få noe gjennemført.  Når det er det riktige jeg er i gang med er det aldri besværlig! 


Men noen ganger tror jeg jeg selv vet hva det er jeg skal. Det jeg skal lære er at jeg aldri vet det. Ikke på forhånd.  Men når jeg er i gang med det rigtige - så er det ingen som helst tvivl i mit hjerte.  Det er fyldt med glæde og fred.
Da har jeg lyttet og fulgt min mavefornemmelse eller intuition. Det stedet i mig hvor sandheden hviler. Og jeg er  ikke i tvivl. 


***

Thank you Lisa Natoli for your inspirationIngen kommentarer: