16. aug. 2012

At være i NUET - Kursus i ikonmaling - august 2012


 Så er 3 flotte ikoner blevet færdige.
I 4 hele dage er der blevet arbejdet meget intenst.
Hver dag har vi startet med meditation og bøn inden vi gik i gang med ikonmaleriet.
Det er så stort et privilegium at få lov til at lære ud af det jeg kan om ikonmaleri.
Jeg er dybt taknemlig over at det er blevet givet mig.
Det rører mig dybt i mit hjerte at se resultatet af disse 4 dagers ihærdige arbejd med penslen. Resultatet er fantastisk synes jeg.  Og det er ikke bare noget jeg synes jeg skal sige.  Det er 3 rigtigt flotte ikoner!
Denne gang blev der (igen) brugt 12-timers guldgrund, dvs. limen blev lagt på i går eftermiddag inden kl. 17.00, og guldet blev så lagt på kl. 10.30 efter meditationen.  Det er en lille smule spændende...
Er limen blevet FOR tør, hæfter guldet jo ikke, men hvis det er LIGE ved at være for tørt - ja så får vi det aller, aller flotteste resultat.  Det var det vi fik i dag!
En meget smuk, ung skytsengel, en blå udgave af ærkeenglen Gabriel - og en Maria Oranta i lilla Maforion, hver især i den smukkeste udgave.
Tak kære venner for 4 dage i fred og fordybelse.  4 dage i tiltro til et perfekt resultat -
og hvor hvert øjeblik blev forsøgt tilbragt lige her - i nuet.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: