19. aug. 2012

En engel kommer sjældent alene...

Forleden kom der en pakke med posten.
Det spændende med det var, at jeg ikke havde bestilt noget nogen steder.  Den indeholdt altså noget jeg ikke vidste hvad var - og jeg vidste heller ikke hvem det var fra (næsten ikke)...
Den indeholdt den smukkeste lille glasengel.
Og den var fra Kiki, som nettop var færdig med at male ærkeenglen Gabriel her hos mig. Tusind tak for det Kiki!!

Den får nu en plads blandt mine andre små engle.  Jeg føler mig så heldig - tænk at få gaver - sådan helt uden nogen speciel anledning!  Det er en smuk påmindelse for mig om, at der er hjælp at hente her - hos englene.  Mit "problem" er at jeg nogen gange glemmer at bede om hjælp.


Denne lille ravengel fik jeg af min veninde Birgitte for ikke længe siden - tak for det!!

Disse små engle minder mig blidt om - at jeg skal huske at bede om hjælp - jeg er aldrig alene.

***

Ingen kommentarer: