24. mar. 2012

Mandag morgen meditation


Kristi ansigt er er det store symbol på tilgivelse.  Det er frelse.  Det er symbolet på den virkelige verden.  Han som ser dette, ser ikke længere verden.  Han er så nær Himmelen som det er mulig å komme udenfor porten.  Men fra denne porten er det ikke mere end et skridt ind.  Det er det sidste skridt.  Og det overlader vi til Gud.

Dette er fra Håndbog for Lærere i Et Kursus i Mirakler, fra Begrebsforklaringer, afsnit 3, Tilgivelse - Kristi Ansigt.

Det er svaret på mit spørgsmål denne morgen: Hvordan skal jeg tilbringe dagen idag?  Min opgave i dag, i morgen, denne uge, år og dette liv er ganske enkelt at se kærlighed og uskyld i alle mine medmennesker.

Og så fik jeg inspiration  til at invitere til  "mandag morgen meditation", som en hjælp og støtte til mig selv og andre som finder glæde og inspiration i fælles meditation...

Mandag morgen kl. 10 i Tisvildeleje.
Første gang bliver mandag den 2. april.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

mandag d. 26.? kommer

Anne-Marie sagde ...

Den første gang bliver mandag den 2. april!