22. jul. 2011

Fernisering i Tisvilde Kunsthus 23.juli kl.16.00

Hvis alt går vel vil 3 af mine ikoner være en del af udstillingen:

Flasken i Ånden

Lørdag den 23. juli kl. 16 åbner formand for 51 Tisvilde Kunsthus Else Priisholm den første udstilling i Stalden, Hovedgaden 51, Tisvildeleje. En lang række af foreningens billedkunstnere udstiller – og på åbningsdagen omdannes haven ekstraordinært til en lyd - og lyshave. 51 Tisvilde Kunsthus har inviteret billed- og lydkunstneren Michael Støvring og filmfotografen Peter Klitgaard til at deltage. Michael Støvring har til 51 Tisvilde Kunsthus skabt et lydværk. Han har omformet reallyde optaget i lokalområdet til et elektronisk musikalsk design - en indre rejse gennem vejrlig, natur og Tisvildes mange rum. Man kan ikke danse til værket, men det bliver muligt at vippe med foden, som han siger. Ved skumringstid lyssættes haven magisk af Peter Klitgaard.
Udstillingstitlen er inspireret af Hanne Aagaard Jensens maleri på udstillingens plakat – men leger også omvendt med eventyrskikkelsen Aladdins playmaker, Ånden, der så snart den er ude af den forunderlige lampe kan opfylde de mest utrolige ønsker. Den kunstneriske og kreative kraft som nu er ved at samle sig om 51 Tisvilde Kunsthus har både ånd og substans, og der arbejdes i disse måneder på alle planer for at skabe rammer, så den kreative ånd virkelig kan få luft under vingerne de næste mange år. Det er balancen mellem praktisk sans, rummelighed, visioner og kunstnerisk frihed der skaber Stedets ånd.

Tiden føles lang, når man venter ... og kunstnerne i Tisvilde og omegn har ventet længe på at få aftalerne om deres del af grunden på Tisvilde Hovedgade 51 på plads. Kreativiteten blomstrer heldigvis og engagementet er stort – så stort, at en række af foreningens kunstnere i weekenden den 23./24. juli inviterer indenfor til en smagsprøve på nogle af de aktiviteter, vi kan forvente at møde, når 51 Tisvilde Kunsthus bliver en realitet. Derfor er det også en ekstra stor glæde at kunne fortælle, at foreningen har modtaget et legat fra Advokaterne Arup & Hvidt, der blandt andet gør det muligt at gennemføre sommerens aktiviteter.

Fernisering: lørdag kl. 16.00 til 22.00

Søndag er der åbent fra kl. 10 til 17 (croquis 12 til 15 - pris kr. 50 for at tegne med)

Der er gratis adgang – og alle er velkommen

1 kommentar:


 1. My sweet friend, I translated your blog, very nice and interesting you site.
  When you want to take refuge in good ballads of yesterday, today and forever in all languages and genres I invite you to visit my blog and listen me.
  From this Saturday July 23 th I pay tribute to music of Scandinavia.
  I am a broadcaster of Argentina.
  Best regards from Rosario-Argentina
  Albert.

  SvarSlet

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!