11. apr. 2010

Jeg boltrer mig i selskabslivet - eller gør jeg?


Mine sociale ferdigheter har aldrig været i top. Så er det mildt sagt.

Men så kunne man jo altids tage et glas vin ekstra - se det løsner jo på hele forestillingen!


Det er forholdsvis lett å opleve fred og glæde - når jeg går her hjemme og passer mig selv og mit hjem og min mand og familien som kommer på besøg en gang i mellem og så mine studiekammerater - "os som læser Et Kursus i Mirakler"... Det kan virke enkelt og jeg kan forledes til at tro at nu - nu kører det for mig!! Totalt.

Men som jeg har skrevet i blogindlegget "I spend my day in total peace" ja så er det en ret så skrøpelig fred.


I går aftes var der afdansningsbal i den danseklub vi er medlem af. Det er sjovt at danse - og i går var der også et band som spillede super musik.

Men inden dansen gik i gang var der jo det med middagen - og det sociale samvær.

Altså - det gik ikke så godt. Jeg bliver helt mundlam egentlig - har rigtig svært ved at finde på noget at sige - om bæverudsætningen i åen, naboen som lige har flyttet ind, vejspærringen i Tisvilde eller ja - så jeg bliver stille så - i stedet for. Og i går aftes prøvede jeg ikke på "få løsnet op " med litt (eller jeg mener for meget) ekstra vin - så var det bare som det var. Praten gikk livligt - jeg var bare ikke så meget en del af den. Men det er vel egentlig ok? Jeg får bare la det være - også den del.


Men så tenker jeg - alt jeg ser er jo projektioner - folk snakker og griner om alt og mest ingenting - det er også mig? Og de fleste liker godt å snakke om sig selv. Den kan jeg være med på. Jeg elsker også å snakke om mig selv og mine ikoner og mine fortreffeligheter. Det er ok med mig. Det er sådan som jeg er - det behøver jeg ikke pynte på - men bare se at det er sådan jeg er - og så tilgi mig selv for det - se på det - uten å dømme mig selv for det. Det er skønt.


Det ble en tidlig aften i går. Tilfreds med det som var - og så fikk festen gå videre - uten oss.

Deilig å våkne frisk og freidig!


Men altså - skal jeg virkelig til at gå på et konversasjonskursus?

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Det er som om du har beskrevet mine tanker Anne-Marie. Meget spændende at følge med i.
    KNUS
    <3 Mona <3

    SvarSlet

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!