27. jan. 2024

Der er intet at frygte!


 Jeg havde besluttet mig for at male de 4 ærkeengle - og begyndte med Raphael.  Den blev solgt nærmest inden malingen var tørret.  Det er selvfølgeligt glædeligt. Det gav mig samtidigt muligheden for at lave en lille smule om på min oprindelige tegning. Det har jeg gjort - og arbejdet er i fuld gang.

I stedet for at holde en globe, har Raphael denne gang fået en tekstrulle i hånden, og jeg har ikke kunnet vente med at videregive beskeden på rullen.

DER ER INTET AT FRYGTE

Der er næsten ikke noget som er vigtigere at huske på, end disse ord.  Der er intet at frygte.  Kun hvis jeg husker på det, er det muligt at leve her og nu.  Det handler om mine tanker... Kommer tanker om fremtiden, er min opgave at kunne slippe dem, ved f.eks. at sige: "Tak, men ikke nu", og lade tanken passere forbi.

Mens jeg var i gang med at male skriften på rullen, var mine tanker tilbage i folkeskolen, Halden Pikeskole. Her gik jeg de første 4 år. Den gamle karakterbok har jeg endnu, og på alle "skudsmål", som vi fik 2 gange om året, står der: "Anne-Marie må arbejde mere med skriften", eller "Skriften MÅ bli penere". Ellers var jeg flink og snill - med SKRIFTEN!!! Jeg husker det ikke helt, men sandsynligvis syntes jeg det var kedeligt.  Det skulle gå hurtigt, det var ikke noget for mig og sidde og nørkle med formskrift. Men i dag kan jeg så skrive de flotteste bogstaver, hvis det er det jeg vil. 

Jeg ved der er mange som skriver først på milimeterpapir, og måler hver enkelt bogstav op osv. Det gjorde jeg også, skrev først på millimeterpapir, men kom meget hurtigt tilbage til pladen og kopierede mit første forsøg over.  Det blev ok. Men kunne været bedre.  Alle kan læse det, det står klart og tydeligt. Så er det på plads.

Jeg fik i går min bestilling på ikonplader leveret, så yderligere 3 ens plader venter nu på hver sin engel. Det er simpelthen noget af det bedste, flotte, perfekte ikonplader, som nærmest ligger og råber på at blive til noget større end en blank plade.

Det kommer kære venner - tålmodighed!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!