31. dec. 2021

For en gangs skyld - et nytårsfortsæt...

 

De sidste mange dage har jeg vågnet om natten med en følelse af vrede - ikke engang en lille vrede - men en stor.  Jeg har brugt dagene til at finde ind til hvorfra denne vrede stammer, og tænker jeg har svaret.

Det handler om følelsen af at friheden og glæden syntes at være fjernet, og ikke kun handler det om mig, det handler om mine nærmeste, familie og venner, det handler om mit nærmiljø  min kommune, det handler om Danmark, det handler om europa og det handler om hele verden! Det er store kræfter som er på spil.

Men hvad er det som har ændret sig? Det ser ud som om det er en massepsykose, frygten og vreden har fået overtaget.  Jeg er glad for at jeg har forstået det er det,som sker i mig og omkring mig.  Så er der nemlig en mulighed for at gøre noget ved det.  Jeg er godt klar over jeg ikke kan ændre på ret meget udenfor mig selv. Men det er heller ikke nødvendig.  Men jeg kan ændre på mine handlingsmønstre og mine egne tanker og måden jeg ser verden på.  

Jeg blev fanget i dette Corona spil, jeg tog hurtigt beslutningen om at IKKE ville vaccineres, jeg ville IKKE være bange for at blive smittet og jeg tog mine egne forholdsregler. Det er også gået rigtigt godt, i november 2021 blev jeg testet positiv, med en forholdsvist mildt sygdomsforløb og nu er jeg stort set som før.  Dog har jeg lagt mærke til at min glæde, min glæde ved livet, ved naturen ved alt og ingenting er dæmpet en hel del.  Hvad sker der? Ja, jeg er blevet voldsomt påvirket af den energi som er i hele vort samfund; angsten for sygdom og død, angsten for frihedsberøvelse, der er angst og vrede i begge "lejre", og jeg er blevet påvirket af det hele. Jeg har simpelthen ikke været vågen nok.  Det blev jeg klar over den nat hvor vreden var størst! VÅGN OP!

Så nu er jeg vågen, helt vågen. Jeg har for en gangs skyld lavet et nytårsfortsæt. 

    Intet kan forstyrre min glæde og fred

Tænk jeg havde glemt det, midt i dette cirkus, og jeg var blevet en aktiv deltager. Nej, jeg vil ikke lade noget forstyrre min glæde.  Jeg er herre over mine tanker, jeg bestemmer. Så nu handler det om både at våre meget årvågen overfor det som foregår i mit sind, men sandelig også udenfor.  Det handler nu for mig om at jeg IKKE hele tiden synes jeg skal opdateres om de nyeste "afsløringer" om det jeg anser som Covid-løgnen, eller om antal smittede osv.osv.  Det er helt og aldeles unødvendigt.  Det er slut med Twitter opdateringer, og nyheder.  Det er alt sammen bare gentagelser i forskellige forklædninger.

Jeg vil leve i GLÆDE.  Det kan jeg, uafhængigt af smittetal og antal personer i respirator.  Nu skal jeg virkelig igen tage fat på og finde det som gør mig glad igen. Tænk at jeg kunne glemme? Jeg har slet ikke fået malet så meget som jeg plejer, ikke øvet mig i øjne og nye folder, mine daglige gåture er blevet kortere, (det er muligvis pga. at jeg lå lidt for længe med feber) kort sagt har jeg ladet mig påvirke i ALT, ALT for høj grad af verden omkring mig, og glemt at holde fast i mig Selv.

 Det har været en gave at jeg fik taget mig sammen til at lave en ny omgang af "mine" mirakelkort.  Er det ikke helt vildt skønt, at nettop i dag skal jeg i gang med kort nr. 15 som lyder sådan her:

I mig findes et sted uberørt af verden.

" I mig findes et sted hvor jeg kan beslutte mig for fred. I mig findes en beslutningstager.  Hwer er vejen til mit højeste Selv, evigt og uforanderligt og kun kærlighed og fred.  I alle situationer og til alle tider kan jeg finde det sted hvor freden og glæden er.  I dag vil jeg minde mig selv om at: I mig findes et sted uberørt af verden".

Tak kære Gud for mit liv, tak for at jeg er blevet mindet om at jeg selv er herre over mine tanker og mit liv. 

I nat starter et nyt år.  Et år i glæde og fred venter os alle - hvis det er det vi vælger.

Godt nyt år!

Kærligste hilsner

Anne-Marie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!