8. jan. 2017

Når livet ikke går som planlagt

Mit forrige indlæg handlede om liverflush og faste.  Vi skulle 14 dage til Koh Samui havde vi bestemt os for, til The Spa, som tilbyder en kombineret faste- og udrensningskur.  Vi har været der 2 gange før og vi er begge ret begejstrede for både konceptet og ikke mindst virkningen...

De seneste 3 uger har vi forberedt os så godt vi har kunnet (jul og nytår).  Stille og roligt er kød, alkohol, mel, kaffe og mælkeprodukter fjernet fra kosten.  Dagene efter nytår har vi spist kun frugt og grønt.
Så vi var helt parate fredag morgen, alt var pakket og klart, Anton afleveret hos Pernille og vi skulle køre hjemmefra kl. 10.30.Erik læser dagligt nyhederne på TV2 News, og her så han at der var store oversvømmelser på Koh Samui! Hmmm og hvad så? Vi ringede til vort forsikringsselskab, som  indvilligede i at refundere vore billetter. Så var den faste- og udrensningskur væk.

Nu er vore kufferter pakket om.  Vi fandt en rejse til Fuerteventura.  Det vil blive helt, helt anderledes end Koh Samui, for her er der gang i den fysiske aktivitet.  Ja, det var måske det vi skulle, være mere fysisk aktive.  Nu er golfudstyret pakket, løbe/vandresko og  træningstøj har erstattet klipklapper og badekåber, og der er kommet lidt varmere tøj i kufferten.Det er godt at være omstillingsparat.  Jeg glæder mig til denne ferie der bliver helt anderledes end planlagt.  MED mad denne gang!  Og det er i sig selv ikke verst - jeg eeelsker mad.

(Under forberedelserne har jeg tabt mig 2 kg)... Tak for det.

💛💛💛
Try not to shape this day as you belive would benefit you most. For you can not conceive of all the happiness that comes to you WITHOUT YOUR PLANNING ~ ACIM

Ingen kommentarer: