30. nov. 2016

Det er NU det gælder...

Jeg overgiver mig til det som er.

Pludselig stod det hele og det hele helt klart for mig. Det er kun nuet som gælder.
Hvor jeg i årevis og meste af tiden har tænkt og troet at bare jeg tilgav noget mere, bare jeg kom af med min skam og tilgav min synd, bare jeg tilgav mine  medmennesker og tilgav mig selv SÅ skete miraklet...
Der manglede ligsom bare den sidste bid, så gik det hele op i en højere enhed.

Jeg skulle måske læse lidt mere i Kurset, kikke på lidt flere videoer med alle de kloge lærere, praktisere lidt mere, meditere lidt mere osv. osv.  Listen over det jeg syntes jeg manglede var faktisk uendelig lang!

Indtil det i et splitsekund gik op for mig at jeg faktisk INTET mangler, og intet mangler at gøre.  Jeg er jo selveste det jeg søger.  Det jeg søger er HER og NU og ikke en gang ude i fremtiden, når jeg er blevet "bedre" til det ene eller andet.  Kors hvor har jeg i virkeligheden holdt mig selv for nar.

Det er SLUT med det! Jeg skal ikke længere vente på at nogle ting forandrer sig, eller at jeg forandrer eller forbedrer mig sådan at det hele ændres. Nu forstår jeg hvad Eckhart mente...

ALT er tilgængelig lige NU.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!