27. sep. 2012

Lille og stor...


Endelig kom jeg i gang med at male en rigtig stor ikon.
Jeg er endnu ikke færdig med den farverige juleMaria i almindelig format.  Den synes Pernille så godt om, og foreslog at jeg malede den, som den første på lærred.
Det er hele min dag indtil nu, gået med.. Deva Premal på ipoden, græsk τζαι på kanden (købt på Olympos) og alle farverne klar.
Men jeg synes jeg mangler Theodoros ved min side...
Det er ikke helt ligetil, det med farveblandingen og styrken. Men jeg er godt tilfreds med resultatet - indtil videre. Dette er resultatet af 6 timers intensivt arbejd :)
Jeg kan også se at de fleste af mine pensler ikke duger til denne slags farveblanding.
Men hvilken glæde og fryd det er. Længe har jeg gået med ønsket om at male en MEGA ikon, nu gør jeg så det.
Nu  holder en pause, kan se jeg skal finde en god arbejdsstilling, er jo ikke vant til at sidde ved staffeli endnu.
***
Snart går turen til Signebøenfjellet, skal gjøre hytta vinterklar, ja og så selvfølgelig hente traktkantareller.  De står sikkert i kø og  venter på meg!  :  Jeg kommer om ikke så lenge!!

2 kommentarer:

  1. Kos deg masse på hytta !!! Traktkantarell er nydelig...fikk av noen venner ifjor ! Spennende med ditt nye, store ikon...det ser flott ut ! Gleder meg til å se det ;-) klem Ragnhild

    SvarSlet
  2. Kos deg masse på hytta !!! Traktkantarell er nydelig...fikk av noen venner ifjor ! Spennende med ditt nye, store ikon...det ser flott ut ! Gleder meg til å se det ;-) klem Ragnhild

    SvarSlet

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!