23. okt. 2010

Alt har en glædelig udgang - Lektion 292


"Guds løfter gør ingen undtagelser.
Og Han garanterer at kun glæde kan blive det endelige resultat for alt som findes. Men det er op til os hvornår dette skal opnås - hvor længe vi tillader at en fremmed vilje tilsyneladende får modsætte sig Hans Vilje. Og så længe vi tror at denne vilje er virkelig, vil vi ikke finde den afslutning som Han har bestemt som udgangen på alle de problemer vi opfatter, alle prøvelser vi ser, og alle situationer vi møder. Aligevel er udgangen sikker. For Guds Vilje sker på jorden som i Himmelsen. Vi skal lede, og vi skal finde i overensstemmelse med Hans Vilje, som garanterer at vor vilje sker.
Vi takker Dig, Far, for at Du garanterer for at alt til sidst får en glædelig udgang. Hjælp os i ikke at gribe ind og dermed forsinke den glædelige udgang som Du har lovet os for alle problemer vi kan opfatte; for enhver prøvelse som vi tror vi fortsat vil møde".

Og hvad betyder så dette for mig?
Det betyder for mig at jeg endelig kan slutte med at bekymre mig om fremtiden. For den glædelige udgang er jo sikker.
Det betyder at jeg ikke selv skal prøve på at finde løsninger på alskens problemer jeg synes at møde - og at jeg kan have fuld tillid til at ALT løser sig til det bedste.
Det betyder også at jeg ikke modsætter mig Hans Vilje ved at tro jeg ved bedre.

Men hvor finder jeg Hans Vilje så?
Den finder jeg i mit hjerte. Den finder jeg i min intuition eller min mavefornemmelse.
Jeg finder den ikke i en stemme fra det høje som befaler mig det jeg skal sige eller gøre.
Jeg skal lede og jeg skal finde. Svaret og løsningen findes i mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!