28. jul. 2010

Hvordan vågner jeg op af illusionen?


Fra Helligåndens Fortolkning af det Nye Testamente (The Holy Spirit’s Interpretation of the New Testament)
Lukas Evangeliet kapitel 24.

Jeg har oversat dette kapitel med tilladelse fra Regina Dawn Akers.
Jeg har bedt om at få lov til at oversætte det fordi jeg synes det var en så stor hjælp for mig når jeg læste det. Og det ville jeg gerne dele ud af.
Her understreger Helligånden vigtigheden af at vise Ham alle vore tanker og følelser - så vore blokkeringer kan blive fjernet.

(V 1-12) ₁ Jeg har lovet dig at hvis du giver Mig din tro og villighed, lytter til Mig og gør som Jeg siger, vil jeg give dig en oplevelse som du ikke forventer. ₂ Dette er vigtigt. ₃ Det er vigtigt at du giver Mig alt som er i dit sind for helbredelse, så det kan blive helbredt. ₄ Det du ikke giver Mig kan ikke blive helbredt, og det som ikke er helbredt vil blokere oplevelsen som Jeg giver.
₅ Undersøg dit sind for alle disse ting, og når du finder dem, giv dem så til Mig hurtigt uden nogen tilknytning til de tanker du har fundet. ₆ Undersøg dit sind for tvivl, al slags frygt, had, vrede, beklagelser, skyld, uværdighed, hjælpeløshed, ensomhed, depression, stræben, håb og længsler.
₇ Hver eneste tanke som ikke er af fred og glæde i dette nu kan gives til Mig. ₈ Og hver eneste af dem kan blive helbredt, for så at bringe dig den uventede erkendelse af Liv ind i dit sind.
₉Vær som Peter. ₁₀ Læg dine tvivl til side. ₁ Lad ikke din frygt holde dig tilbage i ønsket om Kærlighedens sandhed selv om det overskrider din tilsyneladende fornuft. ₁₂ Kom og se med Mig. ₁₃ Fortsæt med at have tillid til Mig og søg det Jeg tilbyder dig.

(v. 13-35) ¹ Den sygdom som er i dit sind er en syg tro som er baseret på dine sygelige ønsker. ² Denne sygdom er ikke syndig, men den gør dig blind. ³ Den er ikke syndig, for sygdommen har ikke udrettet noget. ⁴ Det som intet har udrettet kan ikke være en synd. ⁵ Den har intet gjort, fordi alt som er sandt forbliver sandt, selv indtil dette øjeblik. ⁶ Men sygdommen gør dig blind, fordi den holder dig fokuseret på sig selv gennem dit eget begær. ⁷ Når du fokuserer på sygdommen, ser du kun det som sygdommen har lært dig at se. ⁸ Dette betyder at du ikke ser sandheden, selv om den er til stede i nuet og lige foran dig nu.
⁹ Bøj dit hoved og undersøg dit hjertes ønske. ¹⁰ Ønsker du at blive bedraget? ¹¹ Ønsker du at se det du har ønsket at se eller ønsker du at se sandheden?
¹² Når du ikke længer ønsker at se det som ikke er der, vil du se Det Som er. ¹³ Der er ingen forsinkelse mellem ønsket at se det og det øjeblikkelige syn. ¹⁴ Det bliver givet fuldstændig perfekt i det øjeblik du ønsker det over alt det som forkludrer dit sind og dit syn nu.

(v 36-53) ¹ Dette skal du gøre:
² Husk alt Jeg har lært dig. ³ Praktiser det jeg har lært dig, i hvert eneste åndedrag. ⁴ Ikke lad dig distrahere. ⁵ Husk at sandheden ikke er det du ser, så det du ser må være en fejl. ⁶ Tro ikke på det og døm det ikke eller reager som om det var sandt. ⁷ Hold afstand i dine interaktioner med verden , vær bevidst om at du ikke ved, sådan at du kan forblive åben for at modtage vejledning fra En som ved.
⁸ Vær taknemlig for alt som er sandt. ⁹ Alt som er sandt er dette: Liv, Kærlighed, at dele, udvidelse og glæde.¹⁰ Disse er Guds karakteristikker og sandhedens, som du er en del af. ¹¹ Alt det du erfarer er en af disse, ellers er det en illusion som er lavet i dit sind.
¹²Tro ikke på det som ikke er virkeligt. ¹³ Hav tillid ud over den erfaring du kender nu, og en anden erfaring bliver givet i det øjeblik du har gjort dig selv klar til at modtage den.
¹⁴ Du gør dig klar på denne måde:

¹⁵ Lyt til alt som Jeg har sagt
¹⁶ Praktiser det i hvert eneste åndedrag.


¹⁷ Hold dig til din praksis.¹⁸ Klæd dig med kraft fra det høje i ydmyghed og taknemlighed. ¹⁹ Du er velsignet indeni det væsen som du er i dette nu. ²⁰ Amen.

2 kommentarer:

 1. Inger Damgaard Hansen12. juni 2011 kl. 13.43

  Kære Anne-Marie
  Tak fordi du deler din viden og viser vej.
  Jeg ønsker dig god Pinse.
  Hilser Kristus i dit Hjerte.
  KH Inger

  SvarSlet

Jeg modtager med glæde dine kommentarer!